SD kartımdan önemli dosyaları yanlışlıkla sildim ve onları geri getirmem gerekiyor. Başkalarının başarılı bir şekilde kullandığı en iyi ücretsiz SD kart kurtarma yazılımı hakkında önerilere ihtiyacım var. Özellikle teknoloji konusunda çok bilgili olmadığım için kullanımı kolay bir şey olursa memnun olurum.
Windows için Disk Drill, SD kart kurtarma konusunda oldukça sağlamdır. Birkaç fotoğrafı yanlışlıkla sildiğimde kendim kullanmak zorunda kaldım ve çoğunu kurtarmayı başardı. Kullanıcı dostudur ve diğer bazı ücretsiz yazılımlar gibi sık sık rahatsız edici satış teklifleriyle sizi bunaltmaz. Ayrıca, geniş bir dosya formatı ve depolama cihazı yelpazesini destekler, bu yüzden oldukça çok yönlüdür. Denemek isteyebilirsiniz!
Daha fazla bilgi veya kullanıcı deneyimleri isterseniz, bu Reddit üzerindeki Disk Drill İncelemesi'ne göz atın.
Detaylıdır ve Disk Drill’in sizin için uygun olup olmadığına karar vermenize yardımcı olabilir.Benzer bir durum yaşadım ve aciliyetinizi tamamen anlıyorum. Disk Drill for Windows gerçekten sağlam bir seçim olsa da, araç kutunuzu biraz çeşitlendirmek isteyebilirsiniz. Başka bir ücretsiz ve etkili seçenek Recuva. Çok anlaşılır ve sihirbaz tabanlı kurulumu, kurtarma sürecini oldukça kullanıcı dostu hale getiriyor. Disk Drill’in harika bir geçmişi olsa da, hızlı ve sorunsuz bir kurtarma arıyorsanız, Recuva hayat kurtarıcı olabilir. Ayrıca, hafif bir program olup sistem kaynaklarınızı pek tüketmez.
Şunu belirtmekte fayda var; farklı araçlar, kurtarmaya çalıştığınız dosya türüne bağlı olarak değişen başarı oranlarına sahiptir. Şansınızı artırmak için birkaç seçeneği denemeniz gerekebilir. Ancak eğer kolaylık ve etkinlik arıyorsanız ve biraz deneme yanılmaya aldırmıyorsanız, bu ikisi—Disk Drill ve Recuva—kesinlikle denemeye değer.
Aynı SD karttan dosya kurtarmaya çalışırken herhangi yeni bir yazılım yüklemeye dikkat edin. Kurtarılabilir verileri SD kartta üzerine yazmayı önlemek için yazılımı bilgisayarınızın sabit diskine yüklemek daha güvenli olacaktır.
Daha fazla ayrıntı merak edenler için, geniş kapsamlı Windows için Veri Kurtarma Yazılımı çözümünü inceleyebilirsiniz. Sadece SD kart kurtarmasının ötesine geçer ve gelecekteki ihtiyaçlar için de faydalı olabilir.
İyi şanslar ve umarız dosyalarınızı geri alırsınız!