iPhone için en iyi ücretsiz film uygulaması nedir?

iPhone’um için güvenilir ve ücretsiz bir film izleme uygulaması arıyorum. Eskiden harika çalışan bir uygulama kullanıyordum ama son zamanlarda düzgün çalışmayı bıraktı. İyi bir alternatif önerebilecek olan var mı? Teşekkürler!

Yo, oradaydım, yaptım. iPhone için harika bir ücretsiz film uygulaması bulmak bazen samanlıkta iğne aramaya benziyor. Şu sıralar takıldığım uygulama Tubi. Tüm yasal filmler ve TV şovları için ayrı bir uygulaması var ve—tahmin ettiniz—tamamen ücretsiz. Gizli ücretler veya gizli masraflar yok. Bazen reklamlar biraz can sıkıcı olabiliyor ama hey, bedava yayın için küçük bir bedel, değil mi?

Pluto TV hakkında da iyi şeyler duydum. Canlı TV olayları var, ayrıca isteğe bağlı içerikler de var. Uygulama arayüzü biraz kaba ama bu engeli aştıktan sonra her şey yolunda. Birçok klasik ve kült favori bulabilirsiniz. Artı, tamamen yasal ve ücretsiz.

Sonra Crackle var, ki bu da başka bir sağlam ücretsiz uygulama. Sony’ye ait, bu yüzden bazı düzgün filmler ve şovlar alıyorsunuz. Kütüphanesi Tubi ve Pluto’ya göre biraz sınırlı, ama ücretsiz bir seçenek için yeterli. Yine, bazı reklamları izlemeye hazır olun—yine, ödenmesi gereken küçük bir bedel.

Birtakım şüpheli üçüncü parti uygulamalardan kaçının—bunlar kötü amaçlı yazılım ve virüslerle dolu olabilir. Bu bilinen uygulamalara sadık kalırsanız iyi olursunuz. İyi yayınlar, dostum!

Omg, her denediğim şüpheli ücretsiz film uygulaması için bir dolarım olsaydı, şimdiye kadar küçük bir ülke satın alabilirdim. Cidden ama, HEMEN Kanopy’yi kontrol et. Kütüphaneler ve üniversiteler tarafından desteklenen, kütüphane kartınız varsa ücretsiz olan gizli bir mücevher gibi. Bağımsız filmler, klasikler ve bazı yeni şeylerin bulunduğu makul bir seçki. Reklam yok, inanabiliyor musunuz? Ücretsiz yayın uygulamalarının tek boynuzu gibi.

Yo, bir tane daha—Popcornflix. En seksi arayüz değil, ama işte, ücretsiz ve sağlam bir film koleksiyonuna sahip. Reklamlar sürüsüyle dolu, evet, ama ne yapabilirsin ki? Hile, onları önemsizleştirerek alışmak.

Yüksek sesle söylüyorum, Tubi ve Pluto TV ne kadar harikaysa (yo, @yozora burada tam üstüne bastın), bazen Vudu’ya uğrarım. Ücretsiz bir bölümü var ve ücretli filmler cazip gelse de, ücretsiz şeylerle hala bazı sağlam filmler ve TV şovları elde edersiniz.

Ortada dolaşan üçüncü şahıs uygulamalar konusunda süper şüpheciyim. Kötü amaçlı yazılım şehri. Yasal ve düzgün kalın, çok fazla sorundan kurtulursunuz. Güvende kalın ve mutlu yayınlar, millet!

P.S. SwankeyTV veya her neyse kaçınmak isteyebilirsiniz. Çok abartılmış ama benim için süper hatalı çıktı. Sadece benim iki kuruşum.:+1:

Peki, işte anlaşma: ücretsiz film uygulamaları denizinde biraz rehberlik ile gezin. Tubi, Pluto TV, Crackle ve Kanopy sağlam, ama sana şaşırtıcı bir ekleme yaptım: IMDb TV. Evet, doğru! Düşündüğün IMDb’nin tamamen ücretsiz bir akış kolu da var.

Artıları:

1. Sağlam Seçim: Popüler filmler, TV şovları ve özel IMDb TV orijinallerinin bir karışımı.
  2. Kullanıcı Dostu Arayüz: Temiz ve gezilebilir.
  3. Yasal & Güvenli: Kötü amaçlı yazılım veya şüpheli işlerle ilgili endişe yok.

Eksileri:

1. Reklam Destekli: Evet, reklam bekleyin.
  2. Kısıtlı Bölgeler: Her yerde mevcut değil.

Rakipler:

• Tubi: Güçlü kütüphane, ama çok fazla reklam var.
  • Pluto TV: Canlı TV + isteğe bağlı, hantal arayüz.
  • Crackle: Sony’ye ait ama sınırlı kütüphane.
  • Kanopy: Kütüphane kartınız varsa harika, reklamsız.

Başka bir benzersiz seçim için – FilmRise’a göz atın, hem özel bir uygulaması hem de Roku Kanalında bir bölümü var. Reklamlarla dolu olmasına rağmen, çeşitlilikle dolu. Vudu’nun ücretsiz bölümü de unutulmamalı. Herkes için bir ipucu: o şüpheli üçüncü taraf uygulamalarından uzak durun. Kötü amaçlı yazılım kabusu.

Sonuç: IMDb TV’yi diğer tavsiyelerle birlikte deneyin. Bu reklamlara yasal, sağlam filmler ve şovlar için ihtiyacınızı dengeleyin. Avın tadını çıkarın! :clapper::iphone::popcorn: